Mπαράζ 60 παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας και 12 υπερπτήσεων σημειώθηκετην Τετάρτη από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, οι 57 παραβιάσεις έγιναν από 12 τουρκικά μαχητικά F-16 και οι τρεις από ελικόπτερα.
Τουρκικά αεροσκάφη, όμως, προχώρησαν και σε παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών και ανάμεσά τους ήταν 3 CN-235 αλλά και ένα τουρκικό UAV.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας