Υποτονική η κίνηση στα εστιατόρια – Τι λένε οι επιχειρηματίες
Εδώ και έξι μέρες τα καταστήματα της εστίασης λειτουργούν και πάλι. Η κίνηση αλλού είναι ικανοποιητική, αλλού υποτονική.
Εδώ και έξι μέρες τα καταστήματα της εστίασης λειτουργούν και πάλι. Η κίνηση αλλού είναι ικανοποιητική, αλλού υποτονική.
Το MEGA βρέθηκε στου Ψυρρή όπου συνομίλησε με εστιάτορες, οι οποίοι υποστήριξαν πως λόγω μικρής πελατείας έκλεισαν και πάλι τα καταστήματά τους με σκοπό να τα ανοίξουν όταν επαναλειτουργήσουν και τα μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης.
Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, τα καφέ και τα μπαρ πηγαίνουν ελαφρώς καλύτερα, με τον κόσμο να δείχνει να τα προτιμά.
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442