Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL) γνωστοποίησε, με σημερινή ανακοίνωσή της, ότι θα επιτρέψει στις ομάδες να κάνουν μέχρι πέντε αλλαγές ανά αγώνα, αντί για τις συνήθεις τρεις για το υπόλοιπο της σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι το συμβούλιο της FIFA, το οποίο είναι υπεύθυνο για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου (IFAB), ενέκρινε στις 8 Μαΐου την σχετική αλλαγή, ωστόσο αυτή δεν ήταν δεσμευτική, με αποτέλεσμα κάθε διοργανώτρια αρχή (ομοσπονδία ή λίγκα) να έχει την επιλογή εάν θα την ενσωματώσει στους κανονισμούς της ή όχι.
Στο μεταξύ, η DFL επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει υποβιβασμός στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες της Γερμανίας, με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθεί η σεζόν, και πως, εάν χρειαστεί, η αγωνιστική περίοδος θα επεκταθεί και μετά τις 30 Ιουνίου.
Από την Τετάρτη (11/2) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυνατά για την απόκτηση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και την Πέμπτη (12/2) κατάφερε να τον επίσημα δικό του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.