Ματεράτσι : Είχα πει στον Ζιντάν για την αδελφή του
Ο Μάρκο Ματεράτσι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίφημη κουτουλιά που δέχτηκε από τον Ζινεντίν Ζιντάν το 2006
Ύστερα από 14 χρόνια ο Μάρκο Ματεράτσι μίλησε για την κουτουλιά που του είχε δώσει ο Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.
Ο ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και τον νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παραδέχτηκε ότι του είπε κάτι για την αδελφή του, που ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιον δεν ήταν και πολύ κακό.
«Γύρισε και μου είπε “θα σου δώσω μετά τη φανέλα…” και αυτό που του απάντησα ήταν “προτιμώ την αδερφή σου”… Δεν ήταν και κάτι τόσο κακό» είπε ο Ματεράτσι.
Πάντως, ο ίδιος στη συνέχεια τόνισε ότι δε μετάνιωσε για τη συγκεκριμένη κίνησή του, που μάλιστα κατά πολλούς έδωσε το Μουντιάλ στην Ιταλία.
- Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον
- Ο Κώστας Καραπαπάς κατήγγειλε όσα έγιναν μετά το τέλος του ΑΕΚ – Ολυμπιακός και απάντησε στον Ηλιόπουλο
- Η Ουγγαρία αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
- Μάριος Ηλιόπουλος: Πρώτα «ντου» στον διαιτητή και έπειτα σχόλιο «είναι κατάντια, ντροπή»
- Ο μεγάλος παίκτης φαίνεται με την πρώτη
- Γιατί το VAR δεν παρενέβη στο χοντρό λάθος του βοηθού πριν το 1-0 της ΑΕΚ (pic)
- Μεντιλίμπαρ: «Ξεκάθαρο το πέναλτι – Όσα συνέβησαν εδώ δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο» (vid)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442