Ύστερα από 14 χρόνια ο Μάρκο Ματεράτσι μίλησε για την κουτουλιά που του είχε δώσει ο Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.
Ο ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και τον νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παραδέχτηκε ότι του είπε κάτι για την αδελφή του, που ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιον δεν ήταν και πολύ κακό.
«Γύρισε και μου είπε “θα σου δώσω μετά τη φανέλα…” και αυτό που του απάντησα ήταν “προτιμώ την αδερφή σου”… Δεν ήταν και κάτι τόσο κακό» είπε ο Ματεράτσι.
Πάντως, ο ίδιος στη συνέχεια τόνισε ότι δε μετάνιωσε για τη συγκεκριμένη κίνησή του, που μάλιστα κατά πολλούς έδωσε το Μουντιάλ στην Ιταλία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ξανά σπουδαίος κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Δείτε τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ο εξαιρετικός αθλητής του Ολυμπιακού.