Μεγάλη δημοσκόπηση απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega
Δημοσκόπηση του Forum της Metron Analysis για τις εξελίξεις με την πανδημία και τι πιστεύουν οι πολίτες
Μια μεγάλη δημοσκόπηση θα παρουσιάσει σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου, το Mega. Η έρευνα του Forum της Metron Analysis, λίγα 24ωρα μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη και λίγο πριν χαλαρώσουν τα μέτρα περιορισμού που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.
Πώς βλέπουν οι πολίτες όσα πέρασαν τις τελευταίες εβδομάδες. Πώς κρίνουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης και ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που τους απασχολούν.
Επίσης, ποιοι υπουργοί είναι οι πιο δημοφιλείς, ποιοι κέρδισαν μέσα από την περιπέτεια της πανδημίας.
Στις 19.45 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, η μεγάλη έρευνα του Forum της Metron Analysis.
- Ζαχαριάδης: Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Λαζαρίδης θα είχε παραιτηθεί – Ώριμες οι συνθήκες για πρόταση δυσπιστίας
- Bring the Spring OFFERS
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Η συμπερίληψη στο επίκεντρο της Δημάρχου Σερρών
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…
- Stournaras Set for Third Term as Greece Central Bank Governor
- Ουγγαρία: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος Τάμας Σούλιοκ ζητεί ο Μαγιάρ – «Δεν είναι άξιος να ενσαρκώσει την ενότητα»
- Νέο επεισόδιο του Νεϊμάρ με την εξέδρα: «Είσαι χοντρός» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442