Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζαχαράτος: Το «διάγγελμα» για τη συναυλία της Πρωτοψάλτη ως Άντζελα Δημητρίου

Ζαχαράτος: Το «διάγγελμα» για τη συναυλία της Πρωτοψάλτη ως Άντζελα Δημητρίου

Στο νέο χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε ο Τάκης Ζαχαράτος ως «Άντζελα Δημητρίου» έχει σοβαρές ενστάσεις για την πολυσυζητημένη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την κινητή συναυλία που έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Αθήνα, το περασμένο Σάββατο, δεν γινόταν να μην πάρει θέση και η… «Λαίδη» Αντζελα Δημητρίου.

Συγκεκριμένα με ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram ο Τάκης Ζαχαράτος ως Άντζελα Δημητρίου, με tag τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και βέβαια την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την ίδια την Άντζελα Δημητρίου, απευθύνει ένα χιουμοριστικό «διάγγελμα».

Αφορμή φυσικά αποτέλεσε η πολυσυζητημένη συναυλία «Από τον Δρόμο με αγάπη» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η «Λαίδη» φαίνεται πως έχει σοβαρές ενστάσεις…

«Να σέβεστε… Απαιτώ θρόνο από drones και Πανευρωπαϊκή περιφορά…» σχολιάζει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τάκης Ζαχαράτος – «Λαίδη Άντζελα»,  ενώ μεταξύ άλλων στο χιουμοριστικό βίντεο, ακούγεται να λέει:

«Πού ήσουν Άλκιστούλα Πρωτοψάλτη το 1989, όταν ανέβηκα στο φορτηγό και γυρνούσα σαν γουρουνοπούλα και γυρνούσα όλη την Αθήνα; Πού ήσουν όταν ήμουν στο REX βασίλισσα και προκαλούσα εγκαύματα στα καψούρια; Ξεχνάς και δεν σέβεσαι. Τα copy τα rights του φορτηγού τα έχω εγώ. Απαιτώ θρόνο από drones και Πανευρωπαϊκή περιφορά».

Δείτε παρακάτω το «διάγγελμα» που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος για την πολυσυζητημένη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024