«Ανοσία της αγέλης»: Ο περιβόητος σύμβουλος του Τζόνσον, Ντ. Κάμινγκς, αρνείται ότι είπε «τι κι αν πεθάνουν συνταξιούχοι»
Ο υψηλόβαθμος και αμφιλεγόμενος σύμβουλος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον διέψευσε σήμερα δημοσίευμα των Sunday Times, σύμφωνα με το οποίο έδωσε προτεραιότητα στην ανοσία της αγέλης
Ο υψηλόβαθμος και αμφιλεγόμενος σύμβουλος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον διέψευσε σήμερα δημοσίευμα των Sunday Times, σύμφωνα με το οποίο έδωσε προτεραιότητα στην ανοσία της αγέλης και στην οικονομία στην κρίση του κορονοϊού εις βάρος της ζωής των συνταξιούχων.
Οι Sunday Times έγραψαν πως ο Ντόμινικ Κάμινγκς στα τέλη Φεβρουαρίου είχε περιγράψει την κυβερνητική στρατηγική ως «ανοσία της αγέλης, προστασία της οικονομίας και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιοι συνταξιούχοι θα πεθάνουν, τι να γίνει».
Απαντώντας σε ερώτηση του Reuters αν έχει πει τα λόγια που του αποδίδονται και αν το ρεπορτάζ ήταν ακριβές, ο Κάμινγκς είπε: «Όχι. Βεβαίως όχι. Όχι».
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442