Μάλιστα, ο κ. Τσιόδρας επεσήμανε ότι εκτιμάται πως 8.000 έως 10.000 άτομα έχουν πιθανότατα προσβληθεί από τον κοροναϊό στη χώρα μας.
Την εν λόγω αναφορά τη βάσισε σε μαθηματικά μοντέλα. «Περιμένω αύξηση των κρουσμάτων, αλλά αγοράσαμε χρόνο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας και συνέχισε:
«Δεν μπορώ να πω ότι η καμπύλη έχει μειωθεί αλλά σίγουρα δεν έχει αυξηθεί δραματικά».
Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, κρούσματα υπάρχουν σε 28 διαφορετικές περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας (σ.σ. νομοί), τα περισσότερα εκ των οποίων στην Αθήνα, την Ηλεία, την ανατολική Αττική, τον Πειραιά και την Καστοριά.
Η επιδημιολογική έκθεση που δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ, την Κυριακή, παρουσιάζει τη διασπορά των κρουσμάτων κοροναϊού στον χάρτη της Ελλάδας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας