Η ατομική υγιεινή και η συχνή απολύμανση των χεριών είναι από τα βασικά, προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού, αλλά και για την προστασία τη δική μας και της οικογένειάς μας.
Το αντισηπτικό και η συχνή χρήση του μπορεί να κρατήσει τα μικρόβια και τον ιό μακριά και πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι και τσάντα.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πώς να φτιάξετε και μόνοι σας αντισηπτικό με δύο υλικά που σίγουρα έχετε σπίτι σας. Ποια είναι αυτά; Λεμόνι και οινόπνευμα.
Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και φτιάξτε το σήμερα κιόλας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.