Πώς άραγε γίνονται οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, τώρα που τα κρούσματα του κοροναϊού αυξάνονται και πληθύνονται;

Πρώτα απ’ όλα -όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης»– να σημειώσω ότι στο Μαξίμου γίνονται συνεχώς συσκέψεις για τον κοροναϊό και μάλιστα από τους πλέον ειδικούς επιστήμονες που διαθέτει η χώρα.

Δεύτερον, στη σύσκεψη για την αξιολόγηση των δράσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ρώτησα τον Μάκη Βορίδη. «Η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό διήρκεσε 2,5 ώρες και εξετάσαμε πολλά θέματα απνευστί» μου είπε, με την προσθήκη ότι υπήρξαν και θέματα που έμειναν πίσω και τα οποία θα εξεταστούν σε άλλη σύσκεψη.

Στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, όμως, απουσίαζε η υφυπουργός Φωτεινή Αραμπατζή. Ρώτησα λοιπόν ευθέως πού βρισκόταν. Μήπως στην ιδιαίτερη εκλογική της περιφέρεια επειδή εκεί αποφασίστηκε να δημιουργηθεί κλειστό κέντρο μεταναστών/προσφύγων; Οχι, μου είπαν, είναι ασθενής.

Το να ακούσει κάποιος ότι ένας είναι ασθενής και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό αμέσως μπαίνει σε υποψίες: «Μπας και…».

Την απάντηση μου την έδωσε ένας από αυτούς που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου: «Με διαβεβαίωσε η ίδια ότι δεν έχει κοροναϊό, απλώς την ταλαιπωρεί μια ίωση και ενημέρωσε σχετικώς και πιστεύω στη διαβεβαίωσή της».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο