Eurovision 2020: Ακυρώνεται ο διαγωνισμός λόγω κοροναϊού;
Οι οργανωτές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που αναμένεται να γίνει τον Μάιο στο Ρότερνταμ, διαβεβαίωσαν σήμερα ότι στόχος τους είναι να διασφαλίσουν τη διεξαγωγή της μουσικής εκδήλωσης
Οι οργανωτές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που αναμένεται να γίνει τον Μάιο στο Ρότερνταμ, διαβεβαίωσαν σήμερα ότι στόχος τους είναι να διασφαλίσουν τη διεξαγωγή της μουσικής εκδήλωσης που προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών παγκοσμίως.
Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NPO γνωστοποίησε ότι συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, συμπαραγωγό της Eurovision, προκειμένου να εξετάσουν τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η επιδημία του νέου κοροναϊού στον διαγωνισμό.
«Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τα πιθανά σενάρια, καθώς εξαρτώνται από τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο στόχος μας παραμένει να οργανώσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision», ανέφερε το NPO, όπως μεταδίδει το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.
Τι θα γίνει τελικά;
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, τo NPO δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των χιλιάδων θερμών θαυμαστών του και να μαγνητοσκοπηθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας