Χάρηκε με την ψυχή του μια ακόμη επιτυχία της ομάδας του.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει κάθε λόγο να νοιώθει δικαιωμένος βλέποντας την επιλογή του να στηρίξει αυτή την ομάδα να αποδίδει καρπούς και να οδηγεί τον σύλλογο σε επικές βραδιές όπως η χθεσινή στο Λονδίνο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μήνυμα του στα social media αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι όλοι είναι ενωμένοι, είναι οικογένεια! Και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια στην Ευρώπη, αυτή την φορά απέναντι στην Γουλβς, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.
«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Δείξαμε για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Συνεχίζουμε δυνατά στην Ευρώπη, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για τον ΘΡΥΛΟ μας!» ήταν το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού που ξέρει πως τα καλύτερα έρχονται!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.