Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ

Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ

Πρώτο θέμα σε όλες τις ευρωπαϊκές σελίδες η τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ. Έτσι γράφεται ιστορία από τα παιδιά του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός έκανε την Ευρώπη να παραμιλά με την επική πρόκριση στο «άντρο» της Άρσεναλ και δεν χωρά αμφιβολία πως οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το αποτέλεσμα της βραδιάς στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι σόκαραν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας έναν άθλο, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Η τεράστια επιτυχία της ομάδας του Πειραιά αποτέλεσε πρώτο θέμα στις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της Ευρώπης καθώς και στο σάιτ της UEFA.

Η φωτογραφία του Ελ Αραμπί να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης κυριάρχησε σε πολλά ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης κι αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Πειραιά.

Είναι μια δικαίωση όπως τόνισε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, γιατί ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στο ποδόσφαιρο.

Έχει δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για να φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζει πρόκριση σε νοκ άουτ φάση, απέναντι στην πολύ μεγάλη αντίπαλο του.

Γιατί εδώ θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία και στην ομάδα που ήταν απέναντι στους πειραιώτες και μιλάμε για την Άρσεναλ. Και όταν αναφέρεται κάποιος στους «κανονιέρηδες» αυτομάτως μιλάει για εξωπραγματικά δεδομένα.

Κι όμως αυτός ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να πραγματοποιεί υπερβάσεις και το είδε όλη η Ευρώπη στην έδρα των λονδρέζων, με τους ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν μια πολύ μεγάλη εμφάνιση.

Πέρυσι ήταν η Μίλαν και φέτος η Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς δημιουργεί ένα μοναδικό «σκηνικό» ποδοσφαιρικής προόδου κι αυτή είναι μια σημαντική κατάκτηση του Πορτογάλου προπονητή που έχει δουλέψει πολύ σκληρά από το καλοκαίρι του 2018 όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και τέτοιες βραδιές ανεβάζουν το ευρωπαϊκό πρεστίζ του συλλόγου. Δίνουν άλλον αέρα στους ερυθρόλευκους και είναι μεγάλη υπόθεση για το μέλλον του συλλόγου τέτοιες προκρίσεις.

Κόντρα σε ομάδες όπως είναι η Άρσεναλ, που έχει μια τεράστια δυναμική στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι όμως, αυτός ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι αλύγιστος δείχνοντας μια εξαιρετική μαχητικότητα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στην κλήρωση της Παρασκευής και μπορεί να προχωρήσει. Έβγαλε άλλωστε νοκ άουτ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέρυσι η Άρσεναλ έπαιξε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά έγραψε ιστορία αλλά είναι πανέτοιμη για να κάνει μια νέα υπέρβαση έχοντας πλέον στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο θρύλος μπορεί να τα καταφέρει και είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για να κάνουν ξανά την Ευρώπη να αποθεώσει τα λιοντάρια του Πειραιά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024