Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού πέρασε νικηφόρα με 3-0 σετ (17-25, 8-25, 19-25 ) από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και στρέφει την προσοχή της στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/2) στις 18:00 στο Μαρούσι.
Από κει και πέρα στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ επέλεξε να ξεκουράσει τους βασικούς Πετρέα, Φίνγκερ, Χουσάϊ, Τερβαπόρτι με τους Πειραιώτες να μην αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα και να φτάνουν στη νίκη που τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.