Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξάνθη – Λαμία 0-0

Ξάνθη – Λαμία 0-0

Έπειτα από κακό ματς, χωρίς φάσεις και χωρίς καλό ποδόσφαιρο, Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο 0-0.

Για τη Λαμία ήταν ένας… τελικός. Αν ήθελε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη εξάδα, όφειλε να κερδίσει μέσα στην Ξάνθη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα επί της ουσίας θα την άφηνε εκτός μάχης. Όπως και έγινε. Το 0-0 της διατηρεί μεν κάποιες λίγες ελπίδες, πλην όμως χρειάζεται ένα… θαύμα για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.

Η Ξάνθη με νίκη θα έκανε άλμα. Θα πήγαινε στους 31, θα έβαζε πίεση σε Ατρόμητο και ΟΦΗ, ακόμα – ακόμα και στον Άρη που αγωνίζεται τώρα κόντρα στην ΑΕΚ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα τη διατηρεί εντός στόχου. Αλλά πρέπει να πάρει και τα δύο τελευταία ματς. Το ένα εκ των δύο είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Άρα… χαμένο. Της μένουν τρεις βαθμοί να διεκδικήσει. Άρα… μηδαμινές πιθανότητες.

Δεν έκαναν τίποτα, κανένας από τους δύο, για να… φτιάξουν τη μοίρα τους. Για να βρουν το γκολ που θα τους οδηγούσε πιο κοντά στον στόχο τους. Άφησαν τον χρόνο να περνάει, παίζοντας κυρίως με φόβο για να μη δεχτούν γκολ. Και ο χρόνος έφτασε έως το 75′, όταν το παιχνίδι πια άνοιξε και αναζήτησαν και οι δύο το γκολ. Αρχικά η Λαμία, η οποία το… άγγιξε πρώτη.

Με ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ του Σάλιακα που έφυγε μόνος από τη μεσαία γραμμή, έφτασε μέχρι την περιοχή της Ξάνθης, αλλά πλάσαρε πάνω στον Αμπάντ. Λίγο αργότερα, στο 85′ ο Τζουρίτσκοβιτς σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και να περνάει παράλληλα με τη γραμμή. Οι Ακρίτες πίεσαν στο τέλος για το γκολ της νίκης, διαμαρτύρονταν σε κάθε… πέσιμο μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Και τώρα είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, αν δε θέλουν να κάνουν παρέα στη Λαμία στα «Play out»… Δύσκολοι καιροί για… πολυϊδιοκτησίες.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024