Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του ως δεξιός μπακ στους δύο προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, όμως ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί.
Μία εβδομάδα πριν ο ΠΑΟΚ υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Άμπελ Φερέιρα σκοπεύει να προφυλάξει τον αρχηγό του.
Ο Βιεϊρίνια αναμένεται να αποκλειστεί από την αποστολή για το παιχνίδι με τη Λάρισα στην AEL FC Arena, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος την επόμενη αγωνιστική.
Εκτός από την κόπωση, ο πορτογάλος εξτρέμ νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, που δεν είναι σοβαρές, αλλά χρειάζονται προσοχή.
Ο αντικαταστάτης του Βιεϊρίνια θα είναι ο Μάτος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Βραζιλιάνος θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα, με τον Άμπελ Φερέιρα να ελπίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θα ξαναβρεί τη φόρμα του σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας