Παρέμβαση Ρουβίκωνα σε ψυχίατρο – επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού
Τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστηρίζουν ότι ο ψυχίατρος έχει την ευθύνη για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καθώς είναι αυτός που βεβαίωσε ψυχική νόσο στον επιχειρηματία.
Παρέμβαση στο γραφείο ψυχιάτρου ο οποίος έχει αναλάβει και χρέη επόπτη στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα.
Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι ο ψυχίατρος έχει την ευθύνη για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καθώς είναι αυτός που βεβαίωσε ψυχική νόσο στον επιχειρηματία.
Υπενθυμίζεται ότι ενώ ο Αριστείδης Φλώρος εξέτιε ποινή 21 ετών για την υπόθεση Energa, αφέθηκε ελεύθερος αφού επικαλέστηκε λόγους υγείας.

Σε κείμενο του Ρουβίκωνα, που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Είναι μερικές περιπτώσεις που μια σειρά ασχήμιες του κόσμου της εξουσίας συναντιούνται δημιουργώντας ένα μοναδικό χαρμάνι αθλιότητας.(…) Ο γιατρός αυτός εδώ και έξι χρόνια με προεδρικό διάταγμα ανέλαβε χρέη επόπτη του Ψυχιατρικού Τμήματος των φυλακών Κορυδαλλού (…) Πρόσφατα βεβαίωσε ψυχική νόσο στον καπιταλιστή Φλώρο που έφαγε εκατοντάδες εκατομμύρια από αθώους πολίτες σε μια πρώτη δημόσια επίδειξη του τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση της ενέργειας… Ο φλώρος αποφυλακίστηκε…Δεκαετίες τώρα οι ισχυροί πάντα αποφυλακίζονται, όμορφα και χαλαρά, το ποιον νόμο χρησιμοποιούν είναι τελικά αδιάφορο…».
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)






























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442