Η επιστροφή του αλλάζει, προς το καλύτερο βεβαίως, τα δεδομένα στον Ολυμπιακό.
Ο Κώστας Φορτούνης, περί ου ο λόγος αναμένεται για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό του καλοκαιριού, να είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.
Ο αρχηγός μετά την επιστροφή του στον αγώνα με την Καλαμάτα αλλά και τα λεπτά συμμετοχής που πήρε με ΑΕΚ (ελάχιστα) και Ξάνθη ανεβάζει για τα καλά στροφές και ετοιμάζεται γι το πρώτο «γεμάτο» παιχνίδι του.
Με την Ξάνθη άλλωστε στο διάστημα των περίπου 25 λεπτών που έπαιξε έδειξε μια καλή εικόνα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.