Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χασάν: «Θα τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Χασάν: «Θα τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και υποκλίθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών.

Ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από έξι μήνες και δηλώνει έτοιμος να τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Αιγύπτιος αναφέρθηκε επίσης για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος και υποκλίθηκε στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Γ. Καραϊσκάκης. Παράλληλα, μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην ομάδα του λιμανιού και επισήμανε ότι περιμένει την ευκαιρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ενας μεγάλος και φιλόδοξος σύλλογος. Στοιχεία που οποιοσδήποτε παίκτης θα ευχόταν να παίζει και γι’ αυτό όταν μου μίλησαν δεν δίστασα καθόλου να δεχτώ να επιστρέψω.

Αυτή η ομάδα είναι συνηθισμένη να κερδίζει το πρωτάθλημα και αυτό ευχόμουν να συμβεί πέρσι. Μπορεί να κάναμε μια καταπληκτική χρονιά με πολύ ωραία παιχνίδια, όμως, δεν καταφέραμε να την τελειώσουμε κερδίζοντας τον τίτλο. Πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά που αυτό πρέπει να γίνει. Να εκπληρώσουμε το στόχο μας.

Να κερδίσουμε τον τίτλο και να κάνουμε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και να κερδίσουμε επίσης το Κύπελλο. Είμαι 100% έτοιμος να τα δώσω όλα να βοηθήσω την ομάδα μου. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας στο Καραϊσκάκη.

Είμαι ετοιμος να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για τους φιλάθλους μας και για την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Εδώ έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις και πολύ καλούς φίλους και συμπαίκτες.

Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Με υποδέχτηκαν ωραία όχι μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά και έξω από αυτή. Ακόμα και στους δρόμους που περπατώ στα εστιατόρια αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει εδώ στην Ελλάδα και για αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα», είπε αρχικά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ξάνθη, ο Αιγύπτιος επιθετικός ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ. Οι οπαδοί μας και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πάντα απίθανη και μας δίνουν τη στήριξη και το κίνητρο για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Επαιξα στα τελευταία έξι λεπτά και αισθάνομαι πολύ καλά. Σίγουρα, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Πρέπει να είμαι υπομονετικός και να περιμένω την ευκαιρία μου».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024