Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φορτούνης, Σουντανί και Μπα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Φορτούνης, Σουντανί και Μπα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε ποιοι τρεις ποδοσφαιριστές θα αντικαταστήσουν τους παίκτες που αποχώρησαν στην ευρωπαίκή λίστα.

Η ευρωπαϊκή διάκριση είναι πάντα στόχος του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους μια πολύ μεγάλη πρόκληση, καθώς στους «32» του Europa League, αντιμετωπίζουν την Αρσεναλ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τις (4) κενές θέσεις που προέκυψαν στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών, μετά τις αποχωρήσεις του Ιανουαρίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, αποφάσισε να συμπεριλάβει τους Κώστα Φορτούνη, Χιλάλ Σουντανί και Ουσεϊνού Μπα στη λίστα που θα καταθέσει έως το βράδυ ο Ολυμπιακός στην UEFA, για τις αναμετρήσεις με την Αρσεναλ (20-27/02).

Ο Μαρτίνς είχε αποφασίσει εδώ και αρκετές ημέρες για την κάλυψη των δύο εκ των τριών θέσεων. Μάλιστα, είχε ανακοινώσει ο ίδιος ότι ο Χιλάλ Σουντανί είχε κερδίσει με το… σπαθί του. Αλλά είχε αφήσει στην… αγωνία τους παίκτες του για τη… μία θέση που έμενε.

Γιατί μία; Διότι από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης είναι καλά και πλέον μπαίνει στην εξίσωση ακόμη και της 11άδας, ήταν τουλάχιστον ουτοπικό να πιστεύει οποιοσδήποτε ότι μπορούσε να μείνει εκτός από τους αγώνες με την Αρσεναλ, αλλά και την ευρωπαϊκή συνέχεια, που μπορεί να προκύψει από τις αναμετρήσεις με τους Κανονιέρηδες.

Η τρίτη επιλογή του Μαρτίνς τον προβλημάτισε πάρα πολύ. Αλλά τελικά αποφάσισε να μην ριψοκινδυνεύσει. Ο Ουσεϊνου Μπα κέρδισε με την αξία του την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Οπως έχει κερδίσει και τη θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού: Σα, Άλεν, Ομάρ, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Αβραάμ, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρας, Φορτούνης, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στη λίστα του κανέναν από τους τρεις ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο. Με τους Αχμέντ Χασάν, Εμρέ Μορ, Καφού να μένουν εκτός, όπως και οι Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024