Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Χειρουργείο ο Κρέσπο, απόγνωση για Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Χειρουργείο ο Κρέσπο, απόγνωση για Φερέιρα

Ο Άμπελ Φερέιρα θα χάσει τον πιο αξιόπιστο αμυντικό του, Άνχελ Κρέσπο, τη στιγμή που οι Βαρέλα και Ίνγκασον... κουτουλάνε μεταξύ τους στα παιχνίδια.

Ο Ισπανός γιατρός ο οποίος εξέτασε τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ενημέρωσε τον αμυντικό του ΠΑΟΚ ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στον τένοντα του οπίσθιου μηριαίου.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ, για να πάρει γνώμη για την κατάσταση του. Η συντηρητική αγωγή στον τένοντα δεν απέδωσα και ο Κρέσπο αποφάσισε να ακολουθήσει μία άλλη επιλογή.

Ο Ισπανός γιατρός τόνισε ότι η ενδεδειγμένη λύση είναι η χειρουργική επέμβαση και είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί ακόμα και εντός της ημέρας. Στη Βαρκελώνη βρίσκεται και ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Μάκης Παπασούλης και θα συμμετέχει στο χειρουργείο.

Άσχημες ειδήσεις για τον Κρέσπο, ακόμα πιο άσχημες για τον Άμπελ Φερέιρα. Με τον Ίνγκασον και τον Βαρέλα να… κουτουλάνε μεταξύ τους, μάλλον δεν θα αισθάνεται άνετα ο Πορτογάλος προπονητής στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024