Θρήνος για τον Κόμπι Μπράιαντ – Κόσμος κλαίει έξω από το Staples Center
Από την ώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση δεκάδες θαυμαστές του Μπράιαντ έχουν κατακλύσει το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς, το Staples Center, αφήνοντας λουλούδια και κεριά
Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του θρύλου του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ.
Ο σούπερ σταρ και η 13χρονη κόρη του σκοτώθηκαν όταν έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.
Από την ώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση δεκάδες θαυμαστές του Μπράιαντ έχουν κατακλύσει το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς, το Staples Center, αφήνοντας λουλούδια και κεριά.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής στις 10 (απόγευμα στην Ελλάδα). Ο Κόμπι ταξίδευε με τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα με το ιδιωτικό του ελικόπτερο όταν κάτω από άγνωστες αιτία συνετρίβη.
«THANK YOU, KOBE.»
Hundreds of fans chanted outside the Staples Center to pay tribute to basketball legend Kobe Bryant, who died in a helicopter crash in Southern California. https://t.co/xdOulVCI6bpic.twitter.com/ujSr5wMYdL
Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, όμως κανείς από τους επιβαίνοντας δεν διασώθηκε από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.
Τα ξένα δίκτυα βρίσκονται από την πρώτη στιγμή έξω από το γήπεδο και μεταδίδουν ζωντανά την συγκέντρωση του κόσμου.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.