Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η 11άδα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Η 11άδα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Με τον Σισέ αντί του Σεμέδο και τους γνωστούς… 10 στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ (19:30), για να παραμείνουν στην κορυφή, ανεξάρτητα από τι θα συμβεί στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Τη θέση του Πορτογάλου στόπερ, όπως είχατε ενημερωθεί από το «10», παίρνει ο Σισέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, έχοντας τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Σισέ, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας.

Στα χαφ θα είναι οι Καμαρά, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, με τους Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024