Άρης: Στο Ντουμπάι ο Ιντέγε
Ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να ακολουθήσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του υπό τις οδηγίες του προσωπικού του γιατρού.
Ο Μίκαελ Ένινγκ δεν μπορεί να υπολογίζει για τον επόμενο μήνα τον Μπράουν Ιντέγε, που υπέστη θλάση στη γάμπα.
Ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες (το Σάββατο ή τη Κυριακή) στο Ντουμπάι, προκειμένου να ακολουθήσει το πρώτο μέρος του προγράμματος αποθεραπείας του υπό την επίβλεψη του προσωπικού του γιατρού.
Ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει ήδη τον γιατρό του για τον τραυματισμό που έχει υποστεί και θα πάρει μαζί του και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)







































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442