Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Με την ίδια συνταγή κόντρα στον ΟΦΗ

Ολυμπιακός : Με την ίδια συνταγή κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ με την ίδια εντεκάδα που αγωνίστηκε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Άρη

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα (17:15) στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ για την 20ή αγωνιστική της Super League σε ένα ματς πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη νίκη επί του Άρη στο Καραϊσκάκη και θέλουν μόνο νίκη απέναντι στους Κρητικούς στην εμβόλιμη αγωνιστική, για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού στο Ηράκλειο, ενώ υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες την περσινή σεζόν είχαν ηττηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Όσον αφορά τα πλάνα του πορτογάλου τεχνικού για το αποψινό ματς, δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική κι όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-3-3 και με την ίδια συνταγή.

Συγκεκριμένα, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά.

Στο χώρο του κέντρου ο Πορτογάλος θα προτιμήσει την τριάδα, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε και Καμαρά, ενώ ο Βαλμπουενά θα αναπτύσσεται από τα αριστερά, ο Μασούρας από τα δεξιά και ο Ελ Αραμπί θα είναι η αιχμή του δόρατος.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως ο Μαρτίνς κάνει σκέψεις και για τους Λοβέρα και Σουντανί, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά με λιγότερες πιθανότητες από τους προαναφερθέντες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024