Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεράστια διάκριση για τον Ολυμπιακό: 26η καλύτερη ομάδα στον κόσμο!

Τεράστια διάκριση για τον Ολυμπιακό: 26η καλύτερη ομάδα στον κόσμο!

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν άλμα 78 ολόκληρων θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη συλλόγων της IFFHS και πλέον βρίσκονται στο Νο. 26 του κόσμου – Ετη φωτός πίσω οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και… Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός από τότε που ανέλαβε τα ηνία της πειραϊκής ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει κάνει απλά βήματα προόδου. Εχει κάνει άλματα προόδου και πλέον δεν λογίζεται μόνο ως μια από τις  μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά ολόκληρου του πλανήτη!

Οι Ερυθρόλευκοι μέσα από τις σπουδαίες επιτυχίες που έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει άλμα 78 ολόκληρων θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη συλλόγων (IFFHS) και πλέον βρίσκονται στο Νο. 26 του κόσμου.

Οι Πειραιώτες έχουν 196 βαθμούς και έχουν αφήσει πίσω τους έτη… φωτός τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο περσινός νταμπλούχος ΠΑΟΚ είναι 92ος και μάλιστα έχει πέσει 49 θέσεις! Παρότι όπως προαναφέραμε, κατέκτησε πέρσι το νταμπλ.

Ακόμα πιο πίσω βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είναι στην 127η θέση, ο Άρης είναι στην 231η θέση και ο Ατρόμητος είναι 255ος! Ετη φωτός πίσω από τον Ολυμπιακό, που είναι η μοναδική ομάδα που κρατάει το ελληνικό ποδόσφαιρο όρθιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι επιδόσεις που μετρήθηκαν αφορούν το διάστημα από 1η Ιανουαρίου μέχρι και 21η Δεκεμβρίου 2019. Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για την ομάδα του Πειραιά.

Μια ακόμα τεράστια επιτυχία, που αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανα τρόπο ότι ο Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του βαδίζει πάνω σε στέρεες βάσεις και κάνει συνεχώς άλματα προόδου, κάνοντας περήφανους τους οπαδούς της.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι εκτός λίστας, καθώς δεν βρίσκεται ανάμεσα στις 400 κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024