Αρκεί να δεις τα ρόστερ των δύο ομάδων, τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει, να σκεφτείς τις φιλοδοξίες που έχουν φέτος, κι αμέσως σκέφτεσαι «να ένα ωραίο ματς για να δω».
Μετά διαπιστώνεις ότι τέλειωσε με 60-55 και πως αν εξαιρέσεις το σασπένς, τη διακύμανση του σκορ και την κόντρα για τη νίκη… δεν βλέπονταν.
Όχι πως «χάλασε» τον Δημήτρη Ιτούδη, καθώς ζητούμενο για την ΤΣΣΚΑ ήταν η νίκη και μόνο αυτή.
Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλύτεροι, καθώς το «καλύτερος» είναι υπερθετικός βαθμός του «καλός» και καμιά ομάδα δεν ήταν σε καλή βραδιά.
Ο Τζέιμς με 19 πόντους (αλλά 2/9 τρίποντα) ήταν ο ηγέτης, ο Σαντ-Ρος πήρε το… βάπτισμα του πυρός, ο Κουρμπάνοφ βοήθησε με τα ριμπάουντ που πήρε, ο Χίλιαρντ ήταν συγκριτικά ο πιο εύστοχος, ο Χάινς είχε γεμάτη στατιστική.
Αξιοσημείωτο για τους νικητές, που σούταραν με 5/20 τρίποντα, ήταν οι 15/15 βολές, δείγμα του ότι εκεί (τουλάχιστον) ήταν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.
Ο Λάσο είδε τον Καμπάτσο να κάνει ένα από τα γνωστά του «γεμάτα» παιχνίδια, τον Τόμπκινς να δίνει λύσεις, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Λες κι είχαν τσακωθεί με το… καλάθι οι παίκτες του, που σούταραν 9/32 τρίποντα και 10/29 δίποντα, σε μια βραδιά όπου μόνο τα ριμπάουντ ήταν σε απολύτως παραγωγική διαδικασία. Και πώς να γίνονταν διαφορετικά, από τη στιγμή που υπήρχαν τόσα άστοχα σουτ;
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…