Δολοφονία Τοπαλούδη : Η άσεμνη χειρονομία του κατηγορούμενου έξω από το δικαστήριο
Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης - «Κανείς γονιός να μη βρεθεί στη θέση μας»
Ξεπέρασε κάθε όριο προς τους δημοσιογράφους ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που σόκαρε το πανελλήνιο.
Κατά την μεταγωγή τους στο δικαστήριο ο Έλληνας κατηγορούμενος ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο και κοίταξε με προκλητικό τρόπο τους δημοσιογράφους αλλά και όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο για την έναρξη της πολύκροτης δίκης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
O πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε μετά το πέρας της δίκης για τη δολοφονία της κόρης του. Η ένταση του ήταν μεγάλη, καθώς βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους βιαστές του παιδιού του.
Όπως αναφέρει, και οι δύο γονείς ενοχλήθηκαν από τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, ότι η Ελένη είχε δώσει τη συναίνεσή της στην τραγική συνεύρεσή της με τους κατηγορούμενους.
«Εύχομαι κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί σε αυτή την τόσο φρικιαστική θέση που βρισκόμαστε εμείς τώρα. Και τι, μάλιστα, αντιμετώπισε το κοριτσάκι μας εκείνη τη βραδιά. Τι βασανιστήρια υπέστη εκείνο το βράδυ με το μαχαίρι στο λαιμό», δήλωσε ο τραγικός πατέρας.
«Όσο και να προετοιμαστεί κανείς ψυχολογικά, όταν βρεθείς μπροστά στους βιαστές και βασανιστές του παιδιού σου, πόσο να αντέξεις», πρόσθεσε, σύμφωνα με το star και δικαιολόγησε το ξέσπασμα της συζύγου του μέσα στο δικαστήριο.
«Είναι μια μάνα που θέλει να ξεσπάσει. Θέλει να βγάλει τον πόνο από μέσα της», συμπλήρωσε.
Η κ. Τούλα Τοπαλούδη, φορτισμένη μετά την κατάθεσή της και των όσων άκουσε κατά τη διάρκεια της δίκης, κατέρρευσε έξω από το δικαστήριο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)




































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442