Για τη στάση που έχουν κρατήσει οι γονείς του πελάτη του και γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη μετά από το φρικτό έγκλημα μίλησε ο συνήγορος του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν χρήζει δικονομικών και ουσιαστικών κορώνων και με απέραντο σεβασμό στην μνήμη της Ελένης και του πόνου των γονιών της. Ο εντολέας μου δεν αποποιείται των δικών του ευθυνών και έχει ειλικρινώς μετανιώσει για οποιαδήποτε εμπλοκή του είχε στη συγκεκριμένη υπόθεση» τόνισε, μιλώντας στον ANT1, ο Στέλιος Κιουρτζής

«Σχετικά με τη συγγνώμη σε συχνές επικοινωνίες που έχω με τους γονείς του κατά τη διάρκεια που χειρίζομαι την υπόθεση, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μπουν στη θέση των γονιών της άτυχης Ελένης. Αλλά είναι συγκλονισμένοι και συμπάσχουν στο μέτρο και το βαθμό που μπορούν οι ίδιοι γιατί δεν έχουν χάσει το παιδί τους. Το γεγονός ότι δεν έχουν καλέσει τους γονείς της Ελένης για να εκδηλώσουν αυτή τη συγγνώμη θεωρώ ότι οφείλεται καθαρά σε μια προσωπική άποψη και κρίση που έχουν. Η συγγνώμη και του εντολέα μου, η θλίψη, η οδύνη του και ο απέραντος σεβασμός στη μνήμη της Ελένης είναι δεδομένος» πρόσθεσε.

Ο συνήγορος του 19χρονου μίλησε και για το ήθος των γονιών της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη. «Ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία με δύο συγκλονιστικές καταθέσεις των γονιών της Ελένης. Δεν χρειάζεται να εξάρω το ήθος του πατέρα της Ελένης. Τον σέβομαι απόλυτα και όπως απόλυτα τον σέβεται ο εντολέας μου και η οικογένειά του».

Η κατάθεση του λιμενικού

Στη συνέχεια και όσον αφορά την υπερασπιστική γραμμή του 19χρονου, υποστήριξε πως «δεν έχουμε καμιά πρόθεση να συσκοτίσουμε την υπόθεση. Θεωρώ ότι η κατάθεση του λιμενικού ήταν καταλυτική. Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να παρεκλύσουμε την όλη διαδικασία. Αυτό το οποίο θα πει ο εντολέας μου στην απολογία του να ξέρετε ότι είναι ειλικρινές. Δεν έχει την οποιαδήποτε πρόθεση να μην απονεμηθεί ορθά η δικαιοσύνη ακόμα και εις βάρος του».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο