Ακατανόητη δίωξη και προσπάθεια να «κλείσει» το Καραϊσκάκη
Ο αναπληρωματής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν εκτός «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο αναπληρωματής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν εκτός «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η δίωξη έγινε με βάση το άρθρο 15 4β, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων τιμωρία έδρας 2 έως 4 αγωνιστικές.
Μια απόφαση άνευ προηγουμένου, που προήλθε έπειτα από αίτημα του αθλητικού δικαστή της Super League και συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας για τον ακριβή χώρο των γεγονότων.
Ο Ολυμπιακός καλείται να απολογηθεί για την υπόθεση. Οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν απολύτως άδικη και ακατανόητη τη νέα κλήση τους και σκοπεύουν να αποδείξουν πως όσα συνέβησαν, έγιναν σε σημείο που δεν αποτελεί «εν γένει χώρο του γηπέδου».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η σεζόν στο NBA επί της ουσίας έχει ήδη τελειώσει για τους Γκριζλις, με την ομάδα του Μέμφις να ανακοινώνει παράλληλα και το ότι ο ηγέτης της, Τζα Μοραντ, δεν θα επιστρέψει φέτος στα παρκέ.
Κοινή ανάρτηση του Ερασιτέχνη και των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τη συμπλήρωση 112 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, στις 25 Μαρτίου του 1914.