Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης, ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αρη (8/1, 21:30), για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μετά την προπόνηση ο τεχνικός των Ακριτών, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον έμπειρο προπονητή να αφήνει εκτός για λόγους ξεκούρασης τον Αμπάντ.
Εκτός επιλογών έμειναν επίσης οι Ντίρεσταμ, Ντε Λούκας και ο Ρενέλα, ο οποίος δεν υπολογίζεται και αναζητείται φόρμουλα για να αποδεσμευθεί.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή της Ξάνθης βρίσκονται οι: Στεπάνοβιτς, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Σόσα, Κασάδο, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Μουλέν, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Καμαρά, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Στάρτζεον, Κάστρο, Φοσέ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League