Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο επιθετικός που φέρνει ο Ρόκα (vds)

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο επιθετικός που φέρνει ο Ρόκα (vds)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μπενφίκα για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου Τανζανού στράικερ, Σιμόν Εμσουβά.

Ο Τσάβι Ρόκα κινείται για να ενισχύσει την επίθεση και τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αναζητώντας δανεικούς μέχρι τον Ιούνιο. Μετά τον Μανού Μορλάνες και τον Γκιόργκι Παπουνασβίλι, ακόμα ένας από την Ιβηρική φέρεται να απασχολεί τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή.

Αυτός είναι ο 26χρονος επιθετικός, Σιμόν Εμσουβά… Ο Τανζανός επιθετικός αγωνιζόταν στο Μαρόκο με την Difaa El Jadida και σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του στην αφρικανική χώρα, θα πάρει μεταγραφή στη Μπενφίκα.

Όμως, για τους επόμενους έξι μήνες δεν θα εγκατασταθεί στη Λισαβόνα, αλλά στην Αθήνα. Γιατί όπως δήλωσε ο ατζέντης του, ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον παίκτη με εξάμηνο δανεισμό.

«Ο 26χρονος Τανζανός επιθετικός της Difaa El Jadida από το Μαρόκο, Σιμόν Εμσουβά, θα πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα τον παραχωρήσει δανεικό για έξι μήνες στον Παναθηναϊκό. Την πληροφορία αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γιόνας Τιμπορόχα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Τανζανίας, U FM 107,3».

Δείτε την ανάρτηση για τον δανεισμό του Εμσουβά στον Παναθηναϊκό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024