Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 (6-1, 6-4) και ισοφάρισε για την Ελλάδα την αναμέτρηση με τη Γερμανία για τη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου του ATP Cup.
Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σετ και στο τέταρτο γκέιμ έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1. Εκεί ο Ζβέρεφ έχασε την ψυχραιμία του, ο Έλληνας τενίστας το εκμεταλλεύτηκε, έκανε κι άλλο μπρέικ και έκλεισε τελικά το σετ με 6-1.
Στο δεύτερο σετ ο Γερμανός μπήκε δυνατά, έκανε αυτός μπρέικ στον Τσιτσιπά και προηγήθηκε με 2-0. Όμως κάπου εκεί ο Τσιτσιπάς αντέδρασε. Πρώτα πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 2-2 και στηυ συνέχεια πέτυχε και νέο μπρέικ για να προηγηθεί με 4-2. Τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους και ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του για να φτάσει τελικά στη νίκη.
Λίγο νωρίτερα ο Μιχάλης Πρεβολαράκης ηττήθηκε από τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ με 2-0 σετ (6-4, 6-1) και έτσι τα πάντα θα κριθούν στο διπλό για τις δύο χώρες.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.