ATP Cup: Ξεκίνησαν με ήττες Τσιτσιπάς και Εθνική Ελλάδος
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκαν στους πρώτους αγώνες τους στο ATP Cup και η Ελλάδα βρίσκεται ήδη με 2-0 πίσω στο σκορ από τον Καναδά.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Σαποβάλοφ στο ATP Cup και έτσι η Ελλάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα στον Καναδά (είχε προηγηθεί η ήττα του Περβολαράκη).
Πλέον οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το διπλό για να ολοκληρωθεί το πρώτο tie του 6ου ομίλου της διοργάνωσης. Στα προημιτελικά εκτός από τις 6 πρώτες ομάδες των ομίλων, θα προκριθούν και οι 2 καλύτερες δεύτερες.
«Είναι απίστευτη νίκη για εμένα, Το να νικήσω έναν παίκτη σαν αυτόν σημαίνει πολλά για εμένα», δήλωσε μετά τον αγώνα ο Σαποβάλοβ, δείχνοντας τον σεβασμό που τρέφει για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Η Ελλάδα έχει ακόμα δύο αντιπάλους, αφού θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Γερμανία (05/01) και Αυστραλία (07/01).
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
- Αργεντινή – Ελβετία 3-1 (παρ.): Υποφέρει γιατί η καρδιά της πρωταθλήτριας… αντέχει!
- Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442