Ακόμα μια παράσταση του Αντετοκούνμπο – Κόντρα στους Τίμπεργουλβς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μια μυθική εμφάνιση αυτή τη φορά κόντρα στους Τίμπεργουλβς και ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι για τους Μπακς
Οι Μπακς πέτυχαν ακόμα μια νίκη τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά απέναντι στους Τίμπεργουλβς με 106-104, σε ένα παιχνίδι που τα βρήκαν σκούρα.
Αυτός που καθάρισε όμως δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ελαφιών και ο κορυφαίος της αναμέτρησης, σημειώνοντας το 30ο του double – double σε 33 ματς στη φετινή σεζόν.
Συγκεκριμένα, ο Greek Freak ήταν ο κορυφαίος και ο πρώτος σκόρερ των Μπακς με 32 πόντους με 10/15 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κοψίματα σε 31 λεπτά συμμετοχής.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο 24χρονος Άγγλος εξτρέμ Μπουκαγιό Σάκα συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2031 με την ομάδα του Λονδίνου.
Τόσο στην 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όσο και στα ματς των πλέι οφ του Κυπέλλου Betsson που προηγήθηκαν ο Λανουά δεν όρισε κάποιον από τους διαιτητές που ανέβασε το καλοκαίρι!
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο το Σάββατο (10/1, 19:30), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα αναβολής για το εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν προγραμματισμένο για τις 17 Ιανουαρίου. Το αίτημα έγινε και επίσημα αποδεκτό