Μαζί αναμένεται να πορευτούν για 2,5 χρόνια ακόμα Ρεάλ Μαδρίτης και Καρίμ Μπενζεμά.
Τουλάχιστον έτσι αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία κάνει λόγο για επέκταση συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2022. Το παρών συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021, άρα η επέκταση θα αφορά για έναν χρόνο παραπάνω.
Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να τελειώσει και την καριέρα του στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, καθώς το 2022 θα είναι 35 χρόνων. Αν δεν «κρεμάσει» τότε τα παπούτσια του, σίγουρα πάντως θα είναι στη δύση της καριέρας του, ενώ θα κλείσει 12 χρόνια στη Ρεάλ, καθώς ο Μπενζεμά βρίσκεται από το 2009 στη Μαδρίτη.
Mε τη Ρεάλ ο Μπενζεμά έχει κατακτήσει 4 Champions League, 2 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ και 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης, ενώ έχει αγωνιστεί 488 φορές με 238 γκολ και 131 ασίστ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).