Αποκάλυψη – βόμβα : Αρκετοί τούρκοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη
Αρκετοί τούρκοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη, αποκάλυψε ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής των Αντιπροσώπων, Αγκίλα Σάλεχ.
Αρκετοί τούρκοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη, αποκάλυψε ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής των Αντιπροσώπων, Αγκίλα Σάλεχ, τονίζοντας ότι το Κατάρ πληρώνει τις αποστολές τουρκικού στρατιωτικού υλικού που έχει αγοραστεί από την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, με έδρα την Τρίπολη.
«Σύμβαση συμμόρφωσης»
Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη Russsia Today, στο Κάιρο, δήλωσε ότι η κυβέρνηση εθνικής ενότητας με επικεφαλής τον Φαγιέζ αλ Σάρατζ είναι αδύναμη και ζήτησε βοήθεια από την Τουρκία μετά την πίεση που υπέστησαν οι δυνάμεις της.

Το δημοσίευμα του almarsad.co που αναφέρεται στη συνέντευξη Σάλεχ
Ο Σάλεχ εξέφρασε την άποψη ότι τα πρόσφατα αμφιλεγόμενα Μνημόνια Κατανόησης που συνήψε η κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Τρίπολης με την κυβέρνηση της Αγκυρας αποτελούν προϊόντα εκβιασμού από την πλευρά της Τουρκίας, χαρακτηρίζοντας το μνημόνιο για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών ανάμεσα στα δύο μέρη ως «σύμβαση συμμόρφωσης».
Καταστροφή τουρκικού εξοπλισμού
Ο πρόεδρος του λιβυκής Βουλής κατηγόρησε το τουρκικό καθεστώς για τη μεταφορά στρατιωτών και όπλων στη χώρα του, προσθέτοντας ότι υπήρχαν τουρκικά θωρακισμένα οχήματα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Λιβύη, τα οποία έχουν καταστραφεί από τους στρατιώτες του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, υπό τον στρατάρχη Χάφταρ, και την πολεμική αεροπορία του.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν απώλειες μεταξύ των τούρκων αξιωματικών και του τουρκικού προσωπικού.
Ο Σάλεχ επανέλαβε επίσης την κατηγορία ότι το Κατάρ υποστηρίζει την κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Τρίπολης, πληρώνοντας τον τουρκικό στρατιωτικό εξοπλισμό που αγοράστηκε από αυτήν.
Πηγή: almarsad.co
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442