Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Άρη με τον νέο ορισμό του διαιτητή Κομίνη σε παιχνίδι τους, αμέσως μετά από εκείνο με τον ΟΦΗ, στο οποίο και δεν καταλόγισε εμφανές πέναλτι υπέρ τους, και φαίνονται διατεθειμένοι να μην το αφήσουν να περάσει έτσι.
Πέρα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον ορισμό και πάλι του διαιτητή του συνδέσμου Θεσπρωτίας στο ματς της Πέμπτης με τον Βόλο, οι κίτρινοι προχώρησαν και σε επιπλέον κινήσεις.
Με επιστολή τους στην ΚΕΔ, μεταφέρουν αίτημα να ερευνηθεί τι ειπώθηκε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κρήτη μεταξύ Κομίνη και Σέζου, που ήταν στον VAR, στη φάση του πέναλτι.
Ακόμη, ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, πριν δηλαδή το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος του Άρη.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.