Ζώδια: Ποια έχουν ήδη μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων;
Κάποια ζώδια βιώνουν πιο έντονα το πνεύμα των Χριστουγέννων και σε παρασύρουν να απολαύσεις τα καλέσματα και τη συντροφιά τους
Υπάρχουν κάποιοι ζωδιακοί τύποι που βιώνουν πιο έντονα το πνεύμα των Χριστουγέννων από τους υπόλοιπους και σε παρασύρουν και απολαμβάνεις τις γιορτινές ημέρες τα καλέσματά τους και τη συντροφιά τους. Έχουμε και λέμε:
Καρκίνος

Ως κλασικός σπιτόγατος ο Καρκίνος περιμένει με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και προετοιμάζεται από νωρίς για το ρεβεγιόν με τους αγαπημένους του, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια, από το διάκοσμο σπιτιού, και τη μουσική ως το μενού και ότι άλλο βάλει ο νους σου!
Παρθένος

Αν ο Παρθένος ξεπεράσει την εμμονή του με το πρόγραμμα, που συνεπάγεται άρτιο στολισμό του σπιτιού και προετοιμασία για το ρεβεγιόν, την έξοδο κ.ο.κ. και χαλαρώσει λιγάκι αφήνεται στο πνεύμα των ημερών και περνάς όμορφα μαζί του. Δεν αποκλείεται να καταλήξετε να βλέπετε χριστουγεννιάτικες ταινίες ενώ χουχουλιάζετε με μια φλις κουβέρτα.
Λέων

Ο Λέοντας λατρεύει τις γιορτές και αν δεν έχει παιδιά θα βρει έναν ανιψιό ή κάποιο βαφτιστήρι να το γεμίσει δώρα, καθώς Χριστούγεννα γι’ αυτόν σημαίνει χαμόγελα εκτός από τα ξενύχτια σε πεντάστερα έστω σε μπουζούκια.
Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι από τα ζώδια που δεν ενθουσιάζεται με το δέντρο, τη φάτνη, τα λαμπιόνια, τον ‘Αγιο Βασίλη και τη γαλοπούλα, απολαμβάνει να προσφέρει δώρα στους άλλους, κάποια από τα οποία τα φτιάχνει μόνος του, ενώ θα προσπαθήσει να προσφέρει βοήθεια σε κάποιον που την έχει ανάγκη.
Ανεξάρτητα από τους ζωδιακούς τύπους με τους οποίους θα περάσετε τις γιορτές φροντίστε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.
- Σε πείσμα όσων λέει η κυβέρνηση, οι πολίτες δεν αισθάνονται ότι σήμερα η οικονομική τους κατάσταση είναι καλύτερη
- Δένδιας για επέτειο απελευθέρωσης Ιωαννίνων: Ορόσημο της νεότερης ελληνικής ιστορίας
- Ποιοι πάνε ταμείο από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
- Άρθρο 86: Μπορούν να εξεταστούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετά τις εκλογές;
- «Είναι πολύ χοντρός για ένα κουλούρι ακόμα» – Η Έιμι Γουάινχαουζ για τον φωτογράφο που απαθανάτισε το θρίαμβο της
- Χωρισμός: Ποιος θα κρατήσει τον σκύλο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442