Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που έχουν διπλές ζωές

Τα ζώδια που έχουν διπλές ζωές

Υπάρχουν ζώδια τα οποία το παίζουν στη ζωή τους συχνά σε διπλό ταμπλό σε όλες τους τις σχέσεις: προσωπικές και επαγγελματικές.

Υπάρχουν ζώδια τα οποία το παίζουν στη ζωή τους συχνά σε διπλό ταμπλό σε όλες τους τις σχέσεις: προσωπικές και επαγγελματικές.

Είναι συνήθως αυτοί που τα έχουν καλά με όλους αλλά τελικά παράλληλα τα έχουν και κακά με όλους, αφού δε γίνεται να τα έχεις καλά με όλους στην πραγματικότητα.

Εκτός αν δεν έχεις προσωπικότητα.

Ή αν είσαι Κριός, Δίδυμος ή Σκορπιός…

Κριός

Ο κοινωνικός Κριός είναι πάντα φιλικός με τους πάντες και μπορεί να κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη τους.

Η αλήθεια είναι πως ο Κριός δεν έχει κακή πρόθεση σε όλα τα ταμπλό που το παίζει. Και δεν έχει κακή πρόθεση για τους άλλους, δηλαδή τα έχει καλά με όλους όχι για να στρέψει τους μεν εναντίον των δε, αλλά κυρίως για να βολευτεί αυτός και για να μπορεί να ελιχθεί στη ζωή.

Θεωρεί πως μόνο αν τα έχεις καλά με όλους τους ανθρώπους έστω και σε επιφανειακό επίπεδο θα τα καταφέρεις στην καθημερινότητα με αποτέλεσμα να είναι καλός ακόμα και με όσους ξέρει πως δεν θέλει ή δεν θα έπρεπε. Αυτός είναι ο τρόπος του να το παίζει σε διπλό, τριπλό και τετραπλό ταμπλό.

Δίδυμος

Εκτός από το ότι του αρέσει να φτιάχνει αυλή που θα τον αποθεώνει αρκετές φορές την ημέρα λέγοντάς του ότι είναι σε όλα ο καλύτερος, άλλο ένα χούι του είναι να κάνει κλίκες στις οποίες φυσικά συμμετέχει πρώτος και καλύτερος.

Αυτό που θέλει να καταφέρει λοιπόν είναι να στρέψει τους μεν εναντίον των δε με εκείνον ηθικό αυτουργό και στο τέλος να τους αφήνει να σκοτώνονται βγάζοντας εννοείται την ουρά του απ’ έξω.

Κοινώς το αγαπημένο του χόμπι ή ίσως και το νόημα της ζωής του είναι να τους κάνει όλους άνω κάτω και στο τέλος να θαυμάζει το μπάχαλο που δημιούργησε αναζητώντας και τον ένοχο για να διασκορπίσει τις υποψίες. Αν σας τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και ψάχνετε τον ένοχο, ρωτήστε ποιος είναι ο Δίδυμος.

Σκορπιός

Εδώ έχουμε την περίπτωση των παράλληλων σχέσεων και τον τύπο που μπορεί να έχει μια οικογένεια στον Πειραιά και μία στη Αργεντινή. Ο Σκορπιός το παίζει σε διπλό ταμπλό κυρίως στα προσωπικά του γιατί είναι αφόρητα σέξι για να μείνει με έναν σύντροφο.

Έτσι δημιουργεί μια σχέση εδώ, μια εκεί, μια παρακάτω και στο τέλος όλοι αυτοί ανακαλύπτουν την ύπαρξη ο ένας του άλλου και τον κοινό τους παρονομαστή και κάπως έτσι ξεκινάνε δράματα που στο τέλος μπορεί να φτάσουν μέχρι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ή τα επεισόδια του «Κόκκινου κύκλου».

Σε κάθε περίπτωση, αν αγαπήσετε Σκορπιό προσλάβετε έναν ντετέκτιβ για να τον παρακολουθήσει καλού κακού. Α και για ακόμη πιο αποτελεσματική έρευνα φροντίστε ο ντετέκτιβ να είναι και αυτός Σκορπιός.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024