Τρομερό ματς και νίκη των Χιτ απέναντι στην Ατλάντα
Τρομερό ματς στο Μαϊάμι, με τους Χιτ να διατηρούν το αήττητο στην έδρα τους, επικρατώντας των Χοκς με 135-121. Άγγιξε τη νίκη η Ατλάντα, που προηγήθηκε με έξι ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας
Εκπληκτικό παιχνίδι στο Μαϊάμι με τους Χιτ και τους Χοκς να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη που για να την κατακτήσουν οι γηπεδούχοι και να κάνουν το 11-0 εντός έδρας και 18-6 συνολικά, χρειάστηκαν παράταση, απέναντι στα… γεράκια που πάλεψαν και με το παραπάνω και πλέον έπεσαν στο 6-18.
Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, προηγήθηκαν με 117-111, 59 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά δύο συνεχόμενα τρίποντα των Χιτ έστειλαν το ματς στην παράταση.
Εκεί οι Χιτ έκαναν ένα σερί 16-0, συνολικά έκαναν ένα 22-0, προηγήθηκαν με 133-117 και έφτασαν εύκολα στο τελικό 135-121.
Για το Μαϊάμι (18-6), πρώτος σκόρερ ο Ναν με 36 πόντους, ο Ρόμπινσον είχε 34 πόντους με 10/14 τρίποντα ενώ Αντεμπάγιο και Μπάτλερ πέτυχαν «triple double». Ο Αντεμπάγιο είχε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ ο Μπάτλερ είχε 20 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Από την Ατλάντα (6-18) ο Χάντερ είχε 28 πόντους, ο Γιανγκ 21, ο Πάρκερ 16 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 36-30, 66-64, 93-96, 117-117 (κ.α.), 135-121 (α’ παρ.)
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις
Η Εθνική πόλο των γυναικών νίκησε 13-12 την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε φιλικό τεστ κι έκανε ιδανική πρόβα ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του World Cup.