Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLA: Στα ενδότερα

Mercedes-Benz GLA: Στα ενδότερα

H γερμανική φίρμα δημοσιοποιεί το πρώτο teaser που αφορά το εσωτερικό της νέας γενιάς GLA η οποία θα ακολουθήσει το παράδειγμα των υπόλοιπων μικρών της Mercedes-Benz προτάσσοντας πληθώρα έξυπνων τεχνολογιών και τον συνήθη premium χαρακτήρα που χαρακτηρίζει την φίρμα.

H γερμανική φίρμα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα τη διαδικασία αντίστροφης μέτρησης, δημοσιοποιώντας τα πρώτα teaser εν όψει της διαδικτυακής πρεμιέρας της νέας γενιάς GLA η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας την γκάμα των νέων «μικρών» της Mercedes-Benz.

Πλέον η γερμανική φίρμα επανέρχεται με νέο teaser το οποίο αποτελεί την πρώτη αποτύπωση από το εσωτερικό του γερμανικού SUV. Αναμενόμενα, ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική και εξοπλιστική λογική με τις συνολικά επτά μικρές Mercedes-Benz που έχουν υποδεχτεί τη νέα γενιά τους τα τελευταία δύο χρόνια, με εφαλτήριο την αποκάλυψη της νέας γενιάς A-Class.

Πλην της πρώτης επαφής με το εσωτερικό της GLA, η νέα εικόνα αφήνει να εννοηθεί ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων με δυνατότητα προειδοποίησης εξόδου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, όταν ο οδηγός ετοιμάζεται να βγει από το αυτοκίνητο, σε περίπτωση που πλησιάζει, κινούμενο όχημα ή ποδηλάτης στην δυνητική «πορεία» της πόρτας, το σύστημα θα ειδοποιεί τον οδηγό για το εμπόδιο μέσω μιας φωτεινής ένδειξης στον αντίστοιχο καθρέπτη αλλά και μιας ηχητικής ειδοποίησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα λειτουργεί για τρία λεπτά μετά την διακοπή της λειτουργίας του κινητήρα από τον οδηγό.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας GLA, σύμφωνα με τις συστάσεις της γερμανικής φίρμας, πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του, διαθέτοντας μεταξύ άλλων ένα ευφυές σύστημα αυτόνομης πέδησης το οποίο, εκτός από τις δεδομένες ικανότητές του σε ό,τι αφορά την αποτροπή ατυχημάτων και την ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, θα έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει πεζούς οι οποίοι ετοιμάζονται να διασχίσουν τις διαβάσεις, προειδοποιώντας σχετικά τον οδηγό.

Επίσης, όπως έχει επίσης αποκαλύψει η γερμανική φίρμα η νέα γενιά της GLΑ θα είναι πιο ευρύχωρη σε σχέση με την μέχρι σήμερα εκδοχή της, συνεπικουρούμενου και του κατά 10,0 εκατοστά μεγαλύτερου ύψους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024