Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Γουίλι Ριντ να μην υπολογίζεται από τον Κεστούτις Κεμζούρα.
Για αυτό ο Σάσα Βεζένκοφ απευθείας αναμένεται να αναβαθμιστεί σημαντικά για το ερυθρόλευκο ροτέισον.
Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ, μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού, για το ματς με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, αλλά και τις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις των Πειραιωτών στην Γερμανία.
Ο Βεζένκοφ τόνισε:
Για την Αρμάνι: «Έχουν βρει ρόλους και χημεία. Έχουν πάρα πολλούς παίκτες με ποιότητα. Δεν είναι η επιπόλαια Αρμάνι των τελευταίων χρόνων. Έχει έναν θρύλο στον πάγκο της και το δείχνει το ρεκόρ της στην Ευρωλίγκα. Παίζει ένα πολύ καλό μπάσκετ και για να κερδίσουμε πρέπει να έχουμε 100% συνέπεια. Να είμαστε σκληροί, να κερδίσουμε την μάχη των ριμπάουντ».
Για τα ματς στη Γερμανία και την εικόνα της ομάδας: «Θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια στην Γερμανία για να πούμε ότι κάναμε τέλεια δουλειά, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία και σιγά – σιγά θα παίζουμε καλύτερα. Δεν πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω, έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στην έδρα μας και νομίζω πως πρέπει να παίξουμε σκληρά για να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».
Για την αγωνιστική του άνοδο: «Προσπαθώ να είμαι πνευματικά έτοιμος και στο 100%. Αγωνιστικά νιώθω καλά και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα από εκεί που θα με χρειαστεί. Θα προτιμούσα να είχαμε και τον Ριντ μαζί μας , αλλά όσοι είμαστε στο γήπεδο θα δώσουμε το 100% για να φέρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα»
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.