Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ο ρόλος της έδρας και του Ποντένσε

Ολυμπιακός : Ο ρόλος της έδρας και του Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει λοιπόν από το πρώτο λεπτό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ πως είναι αποφασισμένος να πάρει το ματς. Κι εδώ δεν χωρούν λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης

Όλα τα «φώτα» είναι πλέον στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους αν υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν από το Λονδίνο και είναι βέβαιο πως δεν σκέφτονται τι έγινε στην έδρα της Τότεναμ αλλά τι πρέπει να γίνει στην αναμέτρηση  με τον δικέφαλο του Βορρά.

Κι αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού καθώς για τον Ολυμπιακό υπάρχει ένα μόνο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η νίκη.

Το ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, το ξέρουν και οι παίκτες του και καλούνται να δώσουν το 100% στην κυριακάτικη μάχη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο ότι το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο κι αυτή είναι φυσικά μια πολύ σημαντική παράμετρος για την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί τα «όπλα» του στο μεγάλο ματς της Κυριακής και για τους ερυθρόλευκους είναι βασικό ζητούμενο ένα γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα.

Είναι κάτι το οποίο θέλει ο Μαρτίνς από τους παίκτες του και είδαμε ότι στο Λονδίνο το πέτυχαν οι πειραιώτες. Αντίθετα το περασμένο Σάββατο «σπατάλησαν» το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει λοιπόν από το πρώτο λεπτό του αγώνα πως είναι αποφασισμένος να πάρει το ματς. Κι εδώ δεν χωρούν λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης.

Πάμε όμως να δούμε και τον σχεδιασμό του Πορτογάλου τεχνικού για τον πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στον δικέφαλο.

Είναι προφανές ότι ο Μαρτίνς θα στηρίξει πολλά στην ανάπτυξη της ομάδας του από τα άκρα και περιμένει πολλά από τον Ποντένσε.

Ο 24χρονος εξτρέμ των ερυθρόλευκων είναι ο παίκτης που μπορεί να κρίνει το ματς για τον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Βιεϊρίνια δεν κατάφερε να τον κόψει ούτε μια φορά στο περσινό ντέρμπι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη και πολλοί θα θυμούνται ότι ο Ποντένσε είχε περάσει τον συμπατριώτη του με… χίλιους τρόπους.

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού είναι ένα από τα «βαριά χαρτιά» των πειραιωτών για το κυριακάτικο παιχνίδι. Δεν είναι όμως το μοναδικό.

Ο Γκιγιέρμε και ο Βαλμπουενά θα είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας τους και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Μαρτίνς περιμένει πολλά από τον Βραζιλιάνο και τον Γάλλο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ελ Αραμπί που θα είναι στην αρχική εντεκάδα των ερυθρόλευκων.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως προσφέρεται για μια ξεχωριστή παράσταση από τον Ποντένσε, και ο Πορτογάλος θα πρέπει να κάνει την διαφορά.

Ο Μαρτίνς θα μιλήσει στους παίκτες του στο Ρέντη για τον πολύ μεγάλο αγώνα της Κυριακής και αυτό που θέλει ο Πορτογάλος είναι να δει τους παίκτες του να βρίσκουν καλό ρυθμό με την έναρξη του ματς για να πιέσουν τον αντίπαλο τους από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Με τον Ποντένσε να παίρνει πάνω του μεγάλο μέρος των επιθέσεων.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024