Κλέων Γρηγοριάδης: Τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια δε σεβάστηκαν το δικαίωμα της ιδιοκτησίας
Μιλώντας στη Βουλή, ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 έκανε τη σύγκριση επικαλούμενος σχετική δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη αφότου μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του.
Στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια αναφέρθηκε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, κατά τη συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.
«Άκουσα χθες το βράδυ τον υπουργό Ανάπτυξης, την ώρα που κατήγγειλε την »εξαιρετικά δολοφονική τρομοκρατική ενέργεια» των μελών του Ρουβίκωνα που πέταξαν τρικάκια στο δρόμο, έξω από το σπίτι του.
»Ο υπουργός μας είπε ότι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας είναι πάντα απολύτως σεβαστό», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης και πρόσθεσε:
«Αναρωτιέμαι, αν το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας όσων είχαν την ατυχή έμπνευση να αποκτήσουν σπίτι, στην περιοχή των Εξαρχείων, έγινε σεβαστό, από τον υπουργό Προστασίας της Πολίτη της ίδιας κυβέρνησης που, αν δεν το ξέρετε, σας ενημερώνω, ότι με πολιορκητικούς κρίκους αστυνομικοί έσπασαν τζαμαρίες για να πιάσουν ενδεχόμενους ταραχοποιούς σε ταράτσες, χωρίς όμως να ρωτήσουν τους ιδιοκτήτες, αν μπορούν να τους ανοίξουν».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας