Ολυμπιακός : Ώρα να ξορκίσει τον «δαίμονα», αλλιώς… χάνεται
Την... πελατειακή σχέση που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Σάρας με τον Ολυμπιακό θέλουν να «σπάσουν» οι ερυθρόλευκοι. Το ρεκόρ της Ζαλγκίρις κόντρα στον Ολυμπιακό και η κατάλληλη ώρα για να γυρίσει ο διακόπτης
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (21:30) για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.
Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο νίκες στα επτά πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης και τρεις ήττες σε τέσσερα ματς στο φαληρικό στάδιο κι έχουν ανάγκη τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που του έχει «βγάλει την πίστη» τα τελευταία χρόνια.
Οι Λιθουανοί έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα φέτος, όμως εδώ και μια διετία έχουν πάρει το… σκαλπ των Πειραιωτών κερδίζοντας σχεδόν σε κάθε ματς που συναντήθηκαν.
Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα θέλει και οφείλει να αλλάξει την παράδοση των δυο τελευταίων ετών και να πανηγυρίσει μια νίκη.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.