Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους : Οι αλλαγές έκαναν καλύτερο το ρόστερ του Ολυμπιακού

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους : Οι αλλαγές έκαναν καλύτερο το ρόστερ του Ολυμπιακού

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στις ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού και στα σημεία που θα πρέπει να προσέξει η Ζαλγκίρις, ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague.

Η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα και φιλοδοξεί να πετύχει ακόμα μία μεγάλη νίκη μακριά από το Κάουνας, μετά από εκείνη επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εστίασε στις αλλαγές στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», αλλά και στα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του.

«Είναι δύσκολο να πούμε αν ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει φιλοσοφία σε σχέση με τον Μπλατ, γιατί εκείνος έφυγε μετά από μόλις ένα παιχνίδι. Το ρόστερ έχει αλλάξει λίγο και πιστεύω πως τώρα είναι καλύτερο με Ρότσεστι και Ριντ σε σχέση με την αρχή της σεζόν.

Ο Ρότσεστι είναι ένας έμπειρος παίκτης, που ξέρει να παίρνει σωστές αποφάσεις και αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Θα ελαφρύνει λίγη από την πίεση που πέφτει σε Σπανούλη και Πρίντεζη, άρα είναι μια σημαντική προσθήκη», δήλωσε αρχικώς ο Σάρας και συμπλήρωσε:

«Εμείς θα πρέπει να καταλάβουμε ποιον έχουμε απέναντί μας και πού να ρισκάρουμε στην άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι να παλέψουμε, γιατί ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα του και θα είναι πιο σκληρός.

Ο Μιλουτίνοφ είναι πολύ ψηλός και θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να τον αντιμετωπίσουμε. Εξαρτάται από τα σημεία στα οποία θα τον τροφοδοτήσουν οι συμπαίκτες του».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024