Στο 88’ ο Εσίτι γκρέμισε τον Μάνο μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ο Θανάσης Τζήλος έκλεισε τα μάτια και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι – Δεν… είδαν τίποτα ούτε στο VAR!
Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Γεντί Κουλέ με 1-0 χάρη στο γκολ του Μίσιτς στο 56’, αλλά ο ΟΦΗ έχει κάθε λόγο να φωνάζει για το πέναλτι που έγινε πάνω στον Μάνο στο 88’.
Ο επιθετικός της κρητικής ομάδας μπήκε στην περιοχή του Δικεφάλου, ο Εσίτι τον πέταξε στο έδαφος, αλλά ο Θανάσης Τζήλος έκλεισε τα μάτια και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
Ο μέσος του ΠΑΟΚ γκρέμισε τον στράικερ του ΟΦΗ, αλλά ο διαιτητής δεν… συγκινήθηκε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.