Ο Προμηθέας είναι ομάδα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Κι η ομάδα έχει αρχές, έχει ρόλους, έχει πρωταγωνιστές, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, που απαιτούνται για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και στον αγώνα με τη Μακάμπι Ρισόν η νίκη ήταν προαπαιτούμενο και παρότι σε αρκετές στιγμές οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, το αποτέλεσμα ήταν αρκούντως κολακευτικό (88-77).

Για να φτάσει στους παρά δύο 90 πόντους είχε αρκετούς παίκτες στην εξίσωση.

Ο Μπαμπ ήταν γι’ άλλο ένα ματς καταλυτικός, ο Λίποβι με τον Χολ βοήθησαν, ο Κασελάκης με τον Μπόγρη βγήκαν μπροστά, για να καλύψουν και το κενό του Αγραβάνη (είδε το ματς δίπλα στον Βαγγέλη Λιόλιο) ο Φίλερ ήταν ιδψήφιος, ο Προμηθέας σούταρε με 47.8% από το τρίποντο και με 75% από τη γραμμή των βολών.

Η Μακάμπι είχε τον Χάμιλτον ασταμάτητο, τον Ουίλιαμς να επιδρά στο παιχνίδι της ομάδας και τον Ντοβράτ να τελειώνει με διψήφιο αριθμό πόντων.

Μαύρη τρύπα ήταν οι βολές (53.9%), ενώ στα σημεία που πλησίασε στο σκορ δεν έδειξε ότι είχε το κάτι παραπάνω, για να απειλήσει την ομάδα του Μάκη Γιατρά, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει (και) στο Eurocup.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 43-30, 63-54, 88-77.

Γράψτε το σχόλιό σας