Οι Κροάτες είχαν εδώ και αρκετό καιρό εκδηλώσει την επιθυμία να φιλοξενήσουν έναν από τους τέσσερις ομίλους του προολυμπιακού τουρνουά.
Η υποψηφιότητά τους έγινε πλέον και επίσημη, αφού κατέθεσαν το φάκελο με την υποψηφιότητά τους.
Σύμφωνα με το Vecernji, οι Κροάτες ετοιμάζονται να δώσουν 2.1 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τελικά από τη FIBA έναν από τους ομίλους και θέλουν να φιλοξενήσουν το τουρνουά στο γήπεδο Spaladium Arena του Σπλιτ.
Η Κροατία θέλει να διοργανώσει τους αγώνες το διάστημα 23-28 Ιουνίου 2020 στο Σπλιτ.
Η Ελλάδα έχει εκδηλώσει και εκείνη την επιθυμία της να φιλοξενήσει και εκείνη έναν όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Το VAR εξέταζε 5’ το 0-1, όμως δεν το ακύρωσε αν και ο Μάνταλος ήταν οφσάιντ. Επίσης, στο 43’ ο Τζήλος δεν απέβαλε τον Πενράις με 2η κίτρινη. Μέχρι και ο Νίκολιτς παραδέχθηκε ότι τον έβγαλε επειδή φοβήθηκε!